Schildervakantie

Graag nodigen wij je uit om 5 dagen te komen schilderen. We gaan buiten schilderen op 5 verschillende locaties (afhankelijk van het weer). Van maandag 29 juli t/m vrijdag 2 augustus 2019.

Inhoud

Tekenaar en beeldhouwer Colin de Rover en de schilder Marijke van der Meij, geven deze 5 daagse workshop. Elke dag wordt er op een andere locatie gewerkt. Schilderen bij een Drents vennetje, in het bos, langs een kanaal, op de heide, in een cottagetuin met kippen en geiten, in een dorpje. Met begeleiding, teken- en schildertips en vrijblijvende en uitdagende opdrachten. Als het minder geschikt weer is om buiten te schilderen wordt er binnen gewerkt in het atelier n.a.v. schetsen en/of zelfgemaakte foto´s.

Dagindeling

Op de eerste dag beginnen we om 10.30 uur. Op deze dag wordt er rondom het atelier gewerkt. Op de andere dagen starten we om 9.30 uur en werken we op andere locaties. Rond 2 uur wordt een feestelijke lunch geserveerd. Na de lunch volgt de werkbespreking. Daarna is de schilderbegeleiding afgelopen en kan men naar wens doorwerken of iets anders gaan doen.

Voorwaarden

Het is de bedoeling dat eigen schildermateriaal en zo mogelijk een veldezel met schilderplank wordt meegenomen door de deelnemers. De schildervakantie is geschikt voor beginnende én gevorderde schilders. De groep bestaat uit 6 tot 10 schilders.

De kosten van de schildervakantie incl. koffie, thee en lunch is 325,00 Eur p.p.
De schildervakantie gaat door als ten minste 6 personen zich hebben ingeschreven. Meld je aan via info@ruimtevoorkunst.nl.

Logeren

Er zijn veel mogelijkheden om te logeren in de omgeving. Boek een kamer bij een B&B in Orvelte of bij een hotel in Westerbork, Elp of Wezup. Ook zijn er leuke campings in de buurt of huur een huisje.
We hebben 1 slaapkamer met badkamer in het ateliergebouw. Logeren met 2 personen in deze kamer kost 20,00 Eur per nacht per persoon, inclusief ontbijt. Maakt slechts 1 persoon gebruik van de logeerkamer, dan kost de kamer 32,50 Eur per nacht incl. ontbijt.