5 dagen schilderen in Saint-Saud

Met veel enthousiasme nodigen wij u uit om van dinsdag 24 juli t/m zaterdag 28 juli 2018 te komen schilderen in St. Saud Lacoussière, Perigord Vert.
In het dorp, schuin tegenover de oude romaanse kerk, zijn we te gast bij Wilma van Agthoven en Hans du Marchie Sarvaas. Zij stellen het gastenverblijf met keuken, cour, galerij en atelier open voor de deelnemers (en partners) aan deze workshop.

Schilderles

De schilder Marijke van der Meij (Rietveld academie en Lerarenopleiding), geeft deze 5 daagse workshop. Elke dag kunt u een landschap, dorpsgezicht, straatje of de natuur buiten schilderen. Met begeleiding, teken- en schildertips en vrijblijvende en uitdagende opdrachten. Als het weer minder geschikt is om buiten te schilderen wordt er binnen gewerkt met een alternatief programma. Marijke heeft een serie schilderijen kunnen maken van het riviertje de Dronne, die op loopafstand te bereiken is. Gebleken is dat er veel verschillende schilder mogelijkheden zijn!

Informatie workshop

Aankomst rond 17.00 uur op 23 juli, kennismaking met drankje en hapje. Daarna volgen 5 dagen van 24 juli t/m 28 juli schilderen met begeleiding tussen ontbijt en lunch, ongeveer 3 a 4 uur. Eigen schildermateriaal en veldezel meenemen. Na de lunch volgt een werkbespreking, en tijd om vrij te besteden. De workshop is geschikt voor beginnende én gevorderde schilders. Groep van 6 tot 10 deelnemers.
Kosten incl. koffie, thee en lunch 320,00 Eur p.p.

Logeren

In het eenvoudige gastenverblijf zijn er logeerkamers van 30,00 Eur per dag voor 1 persoon en 35,00 Eur per dag voor 2 personen. Kamer met gebruik van badkamers, wc en complete eetkeuken. Ontbijt en avondeten wordt door de deelnemers zelf verzorgd, de lunch is inbegrepen bij de workshop. Niet schilderende partners zijn welkom bij de lunch (voor 12,50 Eur per lunch, vooraf opgeven). In de omgeving kunt u ook uw eigen logies organiseren: van camping tot hotel.
In het fotoalbum Frankrijk vindt u beeldmateriaal van St. Saud, het gastenverblijf, diverse ruimtes en omgeving.
Uw plaats is gereserveerd na overleg en ontvangst van uw betaling. Mail naar info@ruimtevoorkunst.nl. Sluit zelf een annuleringsverzekering af!