Schilderweekend

Je bent er helemaal uit als je een weekend komt schilderen. Het is inspirerend om in een groep te werken, in een ideale schilders-ruimte met een schildersezel en voldoende werktafels en licht. Bij geschikt weer kan er buiten worden gewerkt. Marijke van der Meij geeft een introductie op het thema van het weekend en doet verder de schilders-begeleiding. Je neemt eigen schilders materiaal (verf en doek of papier) mee, of je maakt (tegen betaling) gebruik van het basismateriaal.

2024

Dit jaar kunt u een schilderweekend boeken voor een groep, bestaande uit 4 t/m 8 personen, vanaf 1 april 2024.

Weekend indeling

Een schilderweekend start op zaterdag om 11.00 uur (i.v.m. reistijd) en loopt door tot 18.00 uur. Om 17.00 uur stoppen we met werken en beginnen we een werkbespreking, met een drankje. Op zondag start de workshop om 10.00 uur en eindigen we de dag om 16.00 uur met een werkbespreking en thee of koffie tot 17.00 uur. Waarna iedereen naar huis kan rijden. Een home made lunch op zaterdag en zondag wordt verzorgd. Voor het avondeten op zaterdagavond kunt u uw eigen plan trekken (er zijn veel restaurants in de omgeving) of meedoen met het bestellen van uitstekend chinees eten, naar ieders eigen wens. Dan heeft u een gezellige avond in de atelier-keuken.

Kosten

Een weekend workshop kost inclusief lunch en koffie en thee:
In een groep van 8 personen: 60 Eur per dag, per persoon
In een groep van 7 personen: 70 Eur per dag, per persoon
In een groep van 6 personen: 80 Eur per dag, per persoon
In een groep van 5 personen: 90 Eur per dag, per persoon
In een groep van 4 personen: 100 Eur per dag, per persoon

Optie: In het atelier zijn tekenmaterialen, basiskleuren in acrylverf aanwezig en stevig schilderpapier van 50 x 65 cm. Gebruik hiervan kost vanaf 10,00 Eur per persoon per dag, afhankelijk van het gebruik.
Toeslag: Er wordt een modeltoeslag berekend van 10,00 Eur per modeltekensessie (van 2 uur) per persoon per dag.

Verblijf

Boek een kamer bij een B&B in Orvelte of bij een hotel in Westerbork, Elp of Wezup.