Welkom

Midden in het landbouwgebied van Midden-Drenthe, omgrensd door bossen, ligt "ruimte voor kunst", onze woon en werkplek. Het is een kleine hectare grond met daarop een groepje voormalige boerenschuren, een nieuw ateliergebouw en huis. De buitenruimte bestaat o.a. uit diverse terrassen, tuinen, uitzichten over het landschap, buiten werkplaatsen en een verwilderd gebied. Er staan beelden van Colin opgesteld.

Het ateliergebouw bestaat uit o.a. een schildersatelier, een atelier voor ruimtelijk werk en een eetkeuken voor 12 personen. Op de eerste verdieping (150 m2) is de ruimte waar cursussen (wekelijkse lessen), workshops (in en rond het weekend, van 1 tot 3 hele dagen) en een schildervakantie (5 korte dagen) wordt gegeven. Het is een verwarmde ruimte met goed licht. 

Onze opleidingen aan de Rietveld academie en de Leraren opleiding hebben geresulteerd in een voortdurende belangstelling voor creatieve ontwikkeling. Deze 'ruimte voor kunst' willen wij graag doorgeven via ons werk.
Wij nodigen u graag uit om contact op te nemen als u belangstelling heeft voor ons werk, of een workshop of cursus schilderen wilt volgen.

Marijke van der Meij en Colin de Rover